lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 400 gram kipfilet,
|
- 1 bakje taugé,
|
- 4 eetlepels olie,
|
- ketjap manis, naar smaak
|
- sambal oelek, naar smaak
|
- 2 ui(en),
|
- 2 paprika,
|
- 300 gram snelkookrijst,
|
- 1 bakje champignons,
|
- 1 winterwortel,
|
- gembersiroop, naar smaak
|
- 1 kleine witte kool,
|
- Bereid de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
- Snijd het vlees en de groente in reepjes.
- Doe de olie op de skottel.
- Voeg de reepjes vlees toe en braad deze even aan.
- Voeg daarna de fijngesneden reepjes kool, champignons, ui, wortel en paprika toe.
- Bak het geheel goed door, schep steeds om en voeg de gekookte rijst toe.
- Voeg nu de taugé toe, dan blijft de taugé nog knapperig.
- Voeg naar smaak de ketjap, gembersiroop (of poeder) en de sambal toe.
- Gebruik varkensvlees in plaats van de kip
- Dit gerecht is ook te wokken