lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 400 gram gesneden andijvie,
|
- 1 kg aardappelen, iets kruimig
|
- 2 fijngesneden ui(en),
|
- 150 gram roomkaas, met knoflook en kruiden
|
- 125 gram magere spekreepjes,
|
- 200 ml melk,
|
- 1 rookworst, 350 gram
|
- 55 gram walnoten,
|
- Snijd de aardappelen in stukken en kook ze met zout naar smaak in een bodempje water met de deksel op de pan in 20 minuten gaar.
- Verwarm de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak de spekjes in een koekenpan met antiaanbaklaag op laag vuur goudbruin en krokant, neem de spekjes uit de pan en bak in het overgebleven spekvet de ui goudbruin.
- Verwarm de melk.
- Giet de aardappelen af en stamp ze met een pureestamper fijn. Meng er de melk, boursin, spekjes, ui en andijvie door.
- Warm al roerend goed door. Bestrooi de stamppot met de walnoten en serveer met de rookworst.