lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 500 gram broodmix,
|
- 100 gram belegen kaas, gerapst
|
- 100 gram zeeuwse of katen spek, in kleine stukjes
|
- 2 gesnipperde sjalot(ten),
|
- Bereid het brooddeeg volgens de aanwijzingen op het pak en laat het rijzen.
- Steek de barbecue aan.
- Meng de kaas, spek en sjalotjes.
- Verdeel het brooddeeg in 4 porties. Druk het iets plat en leg in het midden 2 à 3 eetlepels van het kaas-spekmengsel. Klap het brooddeeg zo dicht dat het mengsel in het midden zit.
- Leg de broodjes elk op een stuk aluminiumfolie en vouw dit dicht tot pakketjes.
- Leg de broodjes 25 minuten in de smeulende kooltjes.
- Laat de broodjes 5 minuten afkoelen en verwijder dan de aluminiumfolie.
- Dit broodje kan gebakken worden boven een vuurkorg of kampvuur
- kneed een eetlepel mosterd door het deeg