lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 15 gram suiker,
|
- 0,5 dl olie,
|
- 1 grote ui(en),
|
- 5 gram zout,
|
- 1 theeplepel peper,
|
- 2,5 dl water,
|
- 1 dl azijn,
|
- 1/8 blikje tomatenpuree,
|
- 1 theelepel mosterdpoeder,
|
- 1 eetlepel worcestersaus,
|
- Roer de gesnipperde ui, zout, peper, mosterdpoeder en suiker in een pannetje door elkaar, voeg tomatenpuree toe en meng alles goed door elkaar.
- Voeg water en azijn, worcestersaus en olie toe. Laat de saus al roerende even doorkoken en houdt de saus warm.
- Laat de saus langzaam wat inkoken.
- Bestrijk vlees tijdens het roosteren met wat barbecuesaus en bedek het geroosterde vlees met saus
- Je kan deze saus ook gebruiken bij het gourmetten