lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 1 bloemkool,
|
- 375 gram tofu, 1 bakje
|
- 1 eetlepel kerrie,
|
- 2 eetlepels olie,
|
- 1 pot korma, indiase curry, 400 ml
|
- 1 pak naanbrood, 280 gram, koriander/knoflook
|
- 15 gram verse peterselie,
|
- Maak de bloemkool schoon en verdeel in in roosjes. Snijd de tofu in blokjes en breng op smaak met kerriepoeder, zout en peper .
- Verhit de olie in hapjespan. Bak hierin tofublokjes op matig vuur ca. 5 min. Voeg de bloemkoolroosjes, korma en 100 ml water toe en laat 15 min. sudderen.
- Verwarm intussen brood volgens aanwijzingen op verpakking. Knip de peterselie fijn.
- Schep de indiase curryschotel in 4 kommen en garneer met peterselie. Serveer met het brood.