lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 600 gram verse spinazie,
|
- 2 teentjes knoflook, in dunne plakjes
|
- 3 eetlepels olijfolie,
|
- 10 gram geraspt parmazaanse kaas,
|
- 1 citroen,
|
- 250 gram verse lasagne vellen,
|
- 2 bakjes ricotta, italiaanse kaas, 250 gram
|
- Verhit de olie in een hapjespan. Bak de knoflook een halve minuut en voeg in gedeelten de spinazie toe. Laat uitlekken in een vergiet.
- Meng de ricotta in een kom door de spinazie. Boen de citroen schoon, rasp de schil eraf en meng deze door het ricottamengsel. Breng op smaak met peper en zout.
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Halveer de lasagnevellen en verdeel het ricottamengsel erover. Rol de vellen op en leg ze in de ovenschaal. Besprenkel de rolletjes met 3 eetlepels water en bestrooi met de kaas. Dek de schaal af met aluminiumfolie.
- Bak 20 minuten in het midden van de oven.
- Verwijder de folie en bak nog 5 minuten goudbruin.