lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 6 takjes verse oregano,
|
- 1 teentje knoflook,
|
- 6 eetlepels olijfolie,
|
- zout,
|
- versgemalen peper,
|
- 2 pomodori tomaten,
|
- halve courgette,
|
- halve aubergine,
|
- 2 eetlepels balsamicoazijn,
|
- 75 gram rucola,
|
- 30 gram parmazaanse kaas,
|
- Was 6 takjes verse oregano en hak de blaadjes
- Pel en pers 1 teentje knoflook
- Meng 6 eetlepels olijfolie met de oregano, de knoflook, zout en versgemalen peper
- Was 1 rode paprika, 2 pomodori tomaten, een 1/2 courgette en een 1/2 aubergine. Snij de groenten in de lengte in plakken
- Bestrijk de groenten met het oliemengsel en gril ze in een grillpan aan beide kanten. Laat de groenten iets afkoelen
- Roer 2 eetlepels balsamico azijn door de rest van het oliemengsel
- Was 75g rucola, verdeel deze met de gegrilde groenten op een schaal en schenk de dressing erover
- Schaaf van 30g parmezaanse kaas flinters en bestrooi de salade ermee.
- Dit gerecht kun je ook warm eten, dan is het een lekkere ratatouille