lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
    
    
    
                
                
            
            Deze tekst wordt niet afgedrukt...
            
    
            
    
    
        
        
        
	
		
                -  50 gram zachte boter, 
 
             | 
	
		
                -  4   aardappelen, in de schil, schoongeboend
 
             | 
	
		
                -     bieslook, 
 
             | 
	
		
                -  1 theelepel grof zout, 
 
             | 
	
		
                -  4 eetlepels  zure room, 
 
             | 
	
        
        
        
             
        
- Kook de hele aardappels 10 minuten in de schil in een bodempje water met de deksel op de pan. 
 - Meng het zeezout met de boter. 
 - Laat de aardappels een beetje afkoelen, prik ze in met een vork en wrijf ze in met de zoute boter. Wikkel ze ruim in aluminiumfolie. 
 - Pof de aardappels op de barbecue in 10-15 minuten gaar. 
 - Haal de aardappels uit de folie, snijd ze open en vul ze met een lepel zure room en garneer met wat fijn geknipte bieslook.
 
             
        - Je kan ook creme fraiche gebruiken