lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
    
    
    
                
                
            
            Deze tekst wordt niet afgedrukt...
            
    
            
    
    
        
        
        
	
		
                -  150 gram zachte boter, 
 
             | 
	
		
                -  6  jonge maïskolven, schutbladeren en draden verwijderd
 
             | 
	
		
                -  75 gram geraspte cheddar, 
 
             | 
	
        
        
        
             
        
- Bestrijk de maïskolven met boter en bestrooi ze met zout en en kaas. 
 - Verpak elke kolf in een dubbele laag aluminiumfolie. 
 - Leg de pakketjes zo'n 20 cm boven de houtskool en rooster ze in ongeveer 20 minuten gaar. 
 - Keer ze elke 3 tot 4 minuten.
 
             
        - Snijd de kolven in plakken van 3 cm dik, rooster ze in 15 minuten gaar. Bestrijk na het roosteren met kruidenboter, serveer met de rest van de kruidenboter