R
ECEPTEN enzo
lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Hollandse wrap met gehakt en spinazie
Lekkere, snelle wrap met Holandse ingredienten.
Bereidingstijd:
30 minuten
Van:
Honig
kCal:
Aantal personen:
6 personen
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
Ingredienten
1 pot spinazie, roomspinazie
1 eetlepel olie,
1 teentje geperste knoflook,
100 gram geraspte, belegen kaas,
1 kleine rode paprika, in kleine stukjes
300 gram gekruid gehakt, runder of half-om-half
6 tortilla's, zelf maken of kant-en-klaar kopen
Bereiding
Verhit de olie in de koekenpan en fruit hierin de knoflook en de paprika enkele minuten.
Voeg het gehakt toe en bak dit rul.
Voeg de spinazie toe en laat alles in ca. 15 minuten op een middelmatig vuur gaar worden. Roer het gerecht af en toe door.
Verwarm intussen de oven voor op 200 °C, gasstand 4 of heteluchtoven 180 ºC en vet een ovenschaal in. Verdeel de vulling over de wraps en rol ze op.
Leg de wraps naast elkaar in de schaal en strooi de kaas erover. Bak het gerecht in ca. 5 tot 10 minuten minuten goudbruin.
Tips
Maak de tortilla's zelf, zie basisrecept op Recepten en zo