RECEPTEN enzo

lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer

Hollandse wrap met geitenkaas

Recepten en zo: Hollandse wrap met geitenkaas
Een wrap van pannekoek met romige geitenkaas, een hollandse wrap dus! lekker bij de lunch op een zomerse dag of in de picknickmand.

  • Bereidingstijd: 5 minuten
  • Van: ah
  • kCal: 345
  • Aantal personen: 4 personen


Deze tekst wordt niet afgedrukt...

Ingredienten

  •  4 pannenkoeken, kant en klaar of bak ze snel zelf (dat is het lekkerste)
  •  100 gram zachte geitenkaas,
  •  2 groene appels, bijvoorbeeld granny smith, in dunne partjes.
  •  50 gram walnoten, grof gehakt


Bereiding
  1. Besmeer de pannenkoeken met 1/4 van de geitenkaas.
  2. Leg de appelpartjes in een rij in het midden van de pannenkoeken.
  3. Strooi de walnoot over de appel en rol de pannenkoeken op.
  4. Snijd de pannenkoeken voor het serveren doormidden.

Tips
  • U kunt de pannenkoeken ’s ochtends al maken. Verpak in vershoudfolie en bewaar tot gebruik in de koelkast.