lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 250 gram kipfilet,
|
- 100 gram chorizo,
|
- 3 geroosterde paprika, uit pot
|
- 25 gram bieslook, knoflookbieslook
|
- 1 sinaasappel,
|
- 4 eetlepels olijfolie,
|
- zout,
|
- versgemalen peper,
|
- Snijd de kipfilet en chorizo in kleine blokjes. Snijd de paprika's in dunne reepjes en knip de bieslook in stukjes.
- Boon de sinaasappel schoon en rasp de oranje schil eraf. Pers een halve sinaasappel uit.
- Schep in een schaal de kipstukjes met chorizo, paprika, bieslook, geraspte sinaasappelschil, sinaasappelsap en 2 eetlepels olijfolie door elkaar.
- Verhit in het gourmetpannetje beetje olijfolie. Bsk 3 eetlepels van het kipmengsel al omscheppend tot kip door en door gaar is.
- Breng op smaak met zout en peper.