lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 4 knakworst,
|
- 25 gram boter,
|
- 4 vellen filodeeg, diepvries
|
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Laat de boter in een steelpannetje op laag vuur smelten.
- Ontdooi de filodeegvellen en bestrijk ze met een kwastje met de gesmolten boter.
- Vouw de vellen dubbel en bestrijk weer met gesmolten boter.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Rol in elk vel filodeeg een knakworst en leg ze op de bakplaat.
- Bak in ca. 20 min. goudbruin en knapperig.
- Lekker met aardappelschijfjes (zak 800 g) en appelmoes (met kaneel, pot 720 ml). Ook lekker met ketchup en mayonaise.
- Lekker met kerst, maar ook als traktatie