lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 500 ml gezeefde tomaten,
|
- 1 blokje runder bouillon,
|
- 250 gram chorizo,
|
- 1 kleine courgette,
|
- 2 blikken gekookte linzen, à 400 gram
|
- 15 gram peterselie,
|
- 1 stokbrood,
|
- 1 pakje kruidenboter, à 100 gram
|
- Breng in een soeppan de tomaten, 1/2 liter water en het bouillonblokje aan kook.
- Snijd intussen de chorizo in plakjes en dan in blokjes. Was de courgette en snijd in blokjes. Bak in een koekenpan met anti-aanbaklaag chorizo ca. 4 minuten. Bak de courgetteblokjes ca. 3 minuten mee. Voeg de chorizo, courgette en linzen toe aan soep en verwarm goed mee.
- Knip de peterselie fijn. Garneer de soep met de peterselie.
- Serveer met het stokbrood en de kruidenboter.