R
ECEPTEN enzo
lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Mexicaanse marinade
Bijzondere mexicaanse marinade, vooral geschikt voor spare ribs, rund- lam en hamlapjes en kip, maar ook stevige vissoorten.
Bereidingstijd:
5 minuten
Van:
-
kCal:
Aantal personen:
voor ongeveer 500 gram vlees of vis
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
Ingredienten
1 teentje jngehakt knoflook,
1 kleine fijngesnipperde ui(en),
2 fijngesneden, ontvelde tomaten,
1 dl olie,
2 eetlepels citroensap,
1 theelepel paprikapoeder,
2 eetlepels fijngehakte, verse koriander,
Bereiding
Roer alle ingredienten door elkaar.
Marineer het vlees of de vis voor:
Rundvlees: 4-6 uur
Lamsvlees: 4-6 uur
Kip/Kalkoen: 2-4 uur
Vis (heel of in grote in stukken): 1-2 uur