lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
    
    
    
                
                
            
            Deze tekst wordt niet afgedrukt...
            
    
            
    
    
        
        
        
	
		
                -     zout, 
 
             | 
	
		
                -     peper, 
 
             | 
	
		
                -  1 teentje geperste knoflook, 
 
             | 
	
		
                -  1 mespunt  djinten, 
 
             | 
	
		
                -  3 eetlepels  olijfolie, 
 
             | 
	
		
                -  1 mespunt  paprikapoeder, 
 
             | 
	
		
                -  1   citroen, 
 
             | 
	
		
                -    zwarte of groene olijven, zonder pit
 
             | 
	
		
                -  8 kleine  lamskoteletten, met bot
 
             | 
	
        
        
        
             
        
- Haal de koteletjes 15 minuten voor gebruik uit de koelkast. 
 
- Halveer de citroen. Pers één helft en snijd de andere helft in partjes. 
 
- Meng het citroensap door de olijfolie en voeg er zout, peper, komijn, paprikapoeder en knoflook aan toe. 
 
- Bestrijk de koteletjes met dit mengsel.
 
- Verwarm een grillpan of ovengrill. Rooster de lamskoteletjes in 2-3 minuten per kant goudbruin van buiten en rosé van binnen. 
 
- Serveer ze met de citroenpartjes en olijven.
 
             
        - Maak spiesjes van blokjes lamshaas afgewisseld met olijven en kerstomaat