lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 500 gram magere runderlappen,
|
- 200 gram grote ui(en),
|
- 40 gram bloem,
|
- 2 teentjes knoflook,
|
- 160 gram rod paprika,
|
- 3 tomaten,
|
- 0,5 dl water,
|
- peper,
|
- zout,
|
- Snijd het vlees in blokjes, was het en laat het goed uitlekken.
- Snijd de uien, de paprika, de knoflookteentjes en de tomaten in stukjes.
- Bak het vlees met de ui en knoflook in de gesmolten margarine in de braadpan bruin. Strooi er de bloem overheen en laat het geheel al roerende lichtbruin worden. Voeg de paprika, de tomaten en het water toe.
- Laat alles ca. 1,5 uur stoven.
- Geef er rijst of gekookte aardappelen bij.