RECEPTEN enzo

lekkere recepten, informatie over koken, ingredi├źnten, kooktechnieken, tips en nog veel meer

Pasta met rivierkreeftjes in pittige saus

Recepten en zo: Pasta met rivierkreeftjes in pittige saus
Slank gerecht met pangasiusfilet, rivierkreeftjes en een lekkere pittige suaus. Pasta met een twist zou je kunnen zeggen.

  • Bereidingstijd: 25 minuten
  • Van: ah
  • kCal: 475
  • Aantal personen: 4 personen


Deze tekst wordt niet afgedrukt...

Ingredienten

  •  4 pangasiusfilet, uit de diepvries
  •  3 bosui,
  •  2 zoete puntpaprika's,
  •  1 rode peper,
  •  300 gram spaghetti,
  •  4 eetlepels olijfolie,
  •  1 blik tomatenblokjes, a 400 gram
  •  100 gram rivierkreeftjes,


Bereiding
  1. Bestooir de visfilets met zout. Snijd de bosui in ringen. Verwijder de zaadlijsten van de paprika verwijderen en snijd de paprika. Snijd de rode peper fijn, verwijder eventueel de zaadlijsten.
  2. Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een braadpan. Voeg de paprikablokjes, rode peper en bosui toe, houd een paar paar uiringen achter voor de garnering.
  3. Bak het geheel ca. 3 min.. Voeg de tomatenblokjes toe, roeren en leg de visfilet op de saus. Dek de pan af en laat ca. 10 min. zachtjes pruttelen. Keer de visfilets halverwege om.
  4. Verwarm de laatste minuut de rivierkreeftjes mee.
  5. Serveer de pasta met de saus, visfilets en rivierkreeftjes. Garneer met achtergehouden bosui.