lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 1 rode spaanse peper,
|
- 1 komkommer,
|
- 2 limoen,
|
- 8 eetlepels zonnebloemolie,
|
- 2 theelepels suiker,
|
- zout,
|
- 150 gram taugé,
|
- Was een 1/2 rode peper, verwijder de zaadlijst en snij de peper in reepjes
- Was een 1/2 komkommer, halveer deze in de lengte en verwijder de zaadjes. Schaaf de komkommer in lange plakken
- Pers 1 limoen en klop een dressing van het limoensap met 4 eetlepels zonnebloemolie, 1 theelepel suiker en de rode peper. Breng de dressing op smaak met zout
- Giet kokend water over 75g taugé, laat deze uitlekken en afkoelen in een vergiet
- Schep de groenten door de dressing.