lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 1,5 kg aardappelen,
|
- 500 gram prei,
|
- 250 gram kaas, mosterdkaas, belegen kaas of komijnenkaas in een dikke plak
|
- 3 sinaasappel,
|
- 2 dl melk,
|
- 1 theelepel kerrie,
|
- 25 gram boter,
|
- peper,
|
- zout,
|
- tortillachips,
|
- Schil de aardappelen en verdeel ze in stukken. Snijd de prei in reepjes. Kook de aardappelen in circa 20 minuten gaar.
- Voeg de laatste 12 minuten van de kooktijd de prei toe.
- Snijd de kaas in kleine blokjes.
- Pel de sinaasappels en halveer de partjes.
- Giet de aardappelen en prei af. Maak er met melk, kerriepoeder, boter, peper en zout een stamppot van.
- Schep de kaasblokjes en sinaasappelstukjes er voorzichtig door.
- Garneer met de tortillachips.
- Gebruik in plaats van prei spitskool