lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 450 gram geschilde aardappelen,
|
- 2 potten rode kool, kant-en-klaar, met cranberry, pot a 355 gram
|
- 125 ml zure room,
|
- 2 bosui,
|
- 25 gram roomboter,
|
- 350 gram kalkoenfilet, dunne plakken filet
|
- 1 eetlepel cajunkruiden,
|
- Kalkoenfilets bestrooien met cajunkruiden.
- Aardappelen in gezouten water gaarkoken, afgieten en met zure room stampen. Kruiden met peper en zout naar smaak.
- Bosui fijnsnijden en door stamppot scheppen.
- Rodekool intussen in steelpan verwarmen en door stamppot scheppen.
- Kalkoenfilets in boter aan beide zijden snel bakken.
- Stamppot over 4 borden verdelen en kalkoenfilets erbij geven.