lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
    
    
    
                
                
            
            Deze tekst wordt niet afgedrukt...
            
    
            
    
    
        
        
        
	
		
                -  400 gram  kipfilet, in reepjes
 
             | 
	
		
                -  2 eetlepels  olie, 
 
             | 
	
		
                -  250 gram  mihoen, 
 
             | 
	
		
                -  1   chinese kool, 
 
             | 
	
		
                -  45 gram  sesamzaad, 
 
             | 
	
		
                -  1 flesje  wok essentials, sesam-ketjap
 
             | 
	
        
        
        
             
        
- Laat de mihoen volgens gebruiksaanwijzing wellen. Giet de mihoen af een laat afkoelen. 
 - Maak de Chinese kool schoon en snijd in smalle repen. 
 - Verhit de olie in de wok, voeg de kipreepjes erbij en roerbak ongeveer 4 minuten. 
 - Voeg de kool en sesam toe en bak  4 minuten mee. 
 - Voeg de mihoen en saus toeen verwarm goed door. 
 - Schep de mihoen in 4 kommen of diepe borden.