lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 2 schol, filet
|
- 1 eetlepel citroensap,
|
- 2 eetlepels hazelnoten, fijngehakt
|
- 50 gram belegen kaas, geraspt
|
- 1 eetlepel verse basilicum, fijngehakt
|
- 1 eetlepel bieslook, fijngehakt
|
- olijfolie,
|
Voorbereiden
- Dep de scholfilets droog met keukenpapier en halveer in de lengte.
- Leg op een schaal, besprenkel met citroensap en bestrooi met peper.
- Zet een kommetje op de schaalen meng hierin de hazelnoten, de kaas en de kruiden.
Bereiden
- Vet het pannetje in met beetje olie. Leg een reep scholfilet erin.
- Verdeel een kwart van het noten-kaasmengsel erover en zet het pannetje onder gourmetgrill.
- Laat de schol in 5 min. lichtbruin en gaar worden.