lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 1 grote knolselderij,
|
- 1,5 kilo kruimige aardappelen,
|
- 4 stengels bleekselderij,
|
- zout,
|
- versgemalen peper,
|
- 25 gram boter,
|
- 3 eetlepels melk,
|
- 250 gram brie,
|
- 75 gram grofgehakte walnoten,
|
- Schil de selderij en de aardappels en snijd deze in blokjes. Verdeel de stengels bleekselderij in smalle boogjes en zet deze apart.
- Kook de knolselderij en de aardappels met zout in ca. 20 minuten gaar en giet ze af.
- Stamp de gare knolselderij met de aardappels, versgemalen peper, boter en melk, meng de bleekselderij erdoor en schep de stamppot in een ovenschaal. Leg er plakjes brie op.
- Zet het gerecht even onder een hete grill totdat de kaas licht gesmolten is.
- Bestrooi het gerecht met de walnoten.
- Gebruik in plaats van knolselderij eens broccoli