lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
    
    
    
                
                
            
            Deze tekst wordt niet afgedrukt...
            
    
            
    
    
        
        
        
	
		
                -  750 ml halvolle melk, 
 
             | 
	
		
                -     laurierblaadje(s), 
 
             | 
	
		
                -  halve theelepel  speculaaskruiden, 
 
             | 
	
		
                -  4 bollen  roomijs, roomijs kaneel
 
             | 
	
        
        
        
             
        
- Schuim de melk, kaneelijs en koekkruiden op in hoge beker met staafmixer tot schuimige shake. 
 - Sla de kruidnootjes tussen twee lagen theedoek kapot. 
 - Vul 4 hoge glazen met shake en bestrooi met kruidnootkruimels.
 
             
        - Je kan de kruidnoten ook zelfmaken, kijk bij het recept