lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 1,5 kg aardappelen,
|
- 900 gram spinazie, diepvries bladspinazie
|
- 1 rookworst,
|
- 150 gram blokjes ontbijtspek,
|
- 2 ui(en),
|
- 2 rode paprika,
|
- 1 bakje roomkaas,
|
- Kook de aardappelen in een laagje water met een snufje zout in ca. 20 minuten gaar.
- Maak de rookworst klaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Verwarm de spinazie.
- Verhit de olie en bak de spekblokjes hierin uit. Pel en snipper de ui. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de rest van de paprika in blokjes.
- Bak de ui en de paprika 4 minuten met de spekblokjes mee.
- Giet de aardappelen af. Opschudden, fijnstampen en mengen met ontbijtspekmengsel, de spinazie en de roomkaas.
- Serveer de stamppot op borden met daarop een heerlijk stuk rookworst.