lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 1,5 kg kruimig aardappelen,
|
- 500 gram zuurkool,
|
- peper,
|
- 1 blikje stukjes ananas,
|
- 2 eetlepels oosterse roerbakolie,
|
- 400 gram runderreepjes,
|
- sojasaus,
|
- bosui, in ringetjes
|
- Doe de aardappelen en een laagje water in een ruime pan en verdeel de zuurkool erover.
- Kook de aardappelen met de zuurkool in ± 20 min. gaar. Giet de aardappelen met de zuurkool af, maar vang het kookvocht op.
- Stamp de aard appelen met de zuurkool door elkaar en voeg zoveel van het kookvocht toe zodat een smeuïge stamppot ontstaat. Schep de ananas erdoor.
- Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees op een hoog vuur bruin.
- Voeg de sojasaus, de bosui en peper naar smaak toe en serveer met de zuurkool.