lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
    
    
    
                
                
            
            Deze tekst wordt niet afgedrukt...
            
    
            
    
    
        
        
        
	
		
                -  1 eetlepel  olie, 
 
             | 
	
		
                -  15 gram verse koriander, fijngesneden
 
             | 
	
		
                -  400 gram  tilapiafilet, in 12 grote stukken
 
             | 
	
		
                -  125 gram  garnalen, 
 
             | 
	
		
                -  400 ml  kokosmelk, 
 
             | 
	
		
                -  2-3 eetlepels  thaise groene currypasta, afhankelijk hoe pittig je het gewend bent.
 
             | 
	
		
                -  3   bosui, in stukjes gesneden
 
             | 
	
        
        
        
             
        
- Verwarm de olie in een hapjespan en fruit de currypasta zachtjes tot deze gaat geuren.
 
- Voeg de kokosmelk toe, breng het geheel al roerend aan de kook en laat de saus 5 minuten zachtjes doorkoken en dikker worden. 
 
- Roer de bosuitjes en de helft van de koriander erdoor. 
 
- Bestrooi de stukken vis met zout en leg ze met de garnalen in de kokossaus. 
 
- Smoor de vis, met het deksel op de pan, in 5 minuten op laag vuur gaar. 
 
- Keer de stukken na 2 minuten voorzichtig om met een spatel. 
 
- Strooi vlak voor serveren de rest van de koriander erover. 
 
- Lekker met pandanrijst en komkommer-wortelsalade.