lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 2-3 eetlepels thaise groene currypasta, afhankelijk hoe pittig je het gewend bent.
|
- 400 ml kokosmelk,
|
- 3 bosui, in stukjes gesneden
|
- 15 gram verse koriander, fijngesneden
|
- 400 gram tilapiafilet, in 12 grote stukken
|
- 125 gram garnalen,
|
- 1 eetlepel olie,
|
- Verwarm de olie in een hapjespan en fruit de currypasta zachtjes tot deze gaat geuren.
- Voeg de kokosmelk toe, breng het geheel al roerend aan de kook en laat de saus 5 minuten zachtjes doorkoken en dikker worden.
- Roer de bosuitjes en de helft van de koriander erdoor.
- Bestrooi de stukken vis met zout en leg ze met de garnalen in de kokossaus.
- Smoor de vis, met het deksel op de pan, in 5 minuten op laag vuur gaar.
- Keer de stukken na 2 minuten voorzichtig om met een spatel.
- Strooi vlak voor serveren de rest van de koriander erover.
- Lekker met pandanrijst en komkommer-wortelsalade.