lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 2 teentjes knoflook, gepeld
|
- 2 takjes rozemarijn, geritst
|
- 4 eetlepels olijfolie,
|
- 1 eetlepel balsamicoazijn,
|
- 4 stukken tilapiafilet,
|
- 4 plakken parmaham,
|
- Wrijf in een vijzel de knoflook, rozemarijnnaaldjes, zout en peper fijn. Voeg tijdens het wrijven de olie en azijn drupppelsgewijs toe. (je kunt de ingredienten ook fijn hakken en in een kommetje doen).
- Bestrijk de tilapiafilet met de marinade en laat het afgedekt ongeveer een half uur marineren op kamer temperatuur. Keer de filet af en toe een keer om.
- Neem de tilapiafilet uit de marinade en laat even uitlekken. Leg het daarna midden op de ham en bestrooi met wat peper. Vouw de ham dicht en zet vast met cocktailprikkers.
- Leg de pakketjes op een goed ingevet rooster en gril aan iedere kant ongeveer 4 minuten tot de ham krokant is en de vis gaar.
- Week de cocktailprikkers even