lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 300 gram zilvervliesrijst,
|
- 2 ui(en),
|
- 300 gram broccoli,
|
- 2 rode paprika,
|
- 300 gram kipfilet,
|
- 2 eetlepels olijfolie,
|
- 1 dl kippenbouillon, van een tablet
|
- 300 gram champignons,
|
- 200 gram garnalen,
|
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Snipper de uien. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Maak de paprika schoon en snijd in reepjes.
- Snij de kipfilet instukjes.
- Verhit de olie in de pan en roerbak de ui ongeveer een minuut.. Voeg de kipfilet toe en bak al omscheppend 5 minuten.
- Voeg de broccoli en de paprika ttoe en bak ongeveer 4 minuten.
- Voeg de bouillon toe en breng aan de kkok. Laat zachtjes 5 minuten doorkoken.
- Voeg als laatste de champignons toe, anders zuigen ze teveel vocht op. Bak een paar minuten.
- Verdeel de garnalen er over en serveer direct met de rijst.