lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 5 vellen bladerdeeg,
|
- mespuntje suiker,
|
- 3 scharrelei(eren),
|
- 1 zoete ui(en), in ringen
|
- 1 theelepel gedroogde rozemarijn,
|
- 150 gram geraspte kaas,
|
- 2 eetlepels creme fraiche,
|
- 1 theelepel gedroogde tijm,
|
- 4 tot 6 trostomaten,
|
- 2 eetlepels couscous,
|
- taartvorm, doorsnede ca. 24 cm
- aluminiumfolie
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Snijd de tomaten in plakken, verwijder de pitjes en het vocht.
- Klop de eieren los met de crème fraîche, de kaas, de rozemarijn, de tijm, de suiker en zout en peper naar smaak.
- Bekleed de ingevette taartvorm met het (ontdooide) bladerdeeg, druk goed aan en bestrooi de bodem met de couscous.
- Verdeel de plakken tomaat en de uiringen over de bodem en schenk het eimengsel erover.
- Bak de tomatentaart in het midden van de oven in 35 minuten gaar,
- dek na 20 minuten de bovenkant van de taart af met aluminiumfolie.
- Lekker met een groene salade