lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 4 haaskarbonade,
|
- 1 sinaasappel, schoongeboend
|
- 3 tenen geperste knoflook,
|
- 1,5 eetlepel paprikapoeder,
|
- 3 eetlepels vloeibare honing,
|
- 5 eetlepels olijfolie,
|
- Snijd het vlees van de karbonades in dikke repen.
- Rasp de oranje schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Meng het sap met de sinaasappelrasp, de knoflook, het paprikapoeder, de honing, 2 eetlepels olie en zout en (versgemalen zwarte) peper naar smaak.
- Schep dit om met de repen karbonade en laat minimaal 2 uur afgedekt in de koelkast marineren.
- Bestrijk het vlees rondom met olie en rooster het op de hete barbecue in 10 minuten rondom bruin, keer het regelmatig.
- Lekker met pittige mosterd.