lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 400 gram kipfilet, in plakken
|
- 4 eetlepels olijfolie,
|
- 1 krop ijsbergsla, in reepjes
|
- 2 theelepels paprikapoeder,
|
- 3 paprika, een groene, rode en gele
|
- 8 stuks wraptortilla's,
|
- 8 eetlepels hawaiisaus,
|
- Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de paprika 5 min.
- Bestrijk de kip met de rest van de olie en bestrooi met het paprikapoeder en peper en zout naar smaak. Verhit de grillpan en gril de kip 4 min. Keer halverwege.
- Halveer de ananasschijven en gril deze 2 min. in de grillpan. Keer halverwege.
- Verwarm de wraps elk 20 sec. in de magnetron op vol vermogen (700 watt).
- Bestrijk de wraps elk met 1 el saus. Verdeel de sla, paprika, kip en ananas erover.
- Vouw de onderkant van de tortilla's naar binnen en rol ze op zodat de bovenkant openblijft. Zet vast met een tapasprikker.
- Leg ze op een schaal en serveer met kleurige servetten.
- Maak van de overgebleven ijsbergsla een lekkere salade
- Je kunt de wraps ook eenvoudig zelf maken, zie onder aan