lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
    
    
    
                
                
            
            Deze tekst wordt niet afgedrukt...
            
    
            
    
    
        
        
        
	
		|  400 gram  kipfilet, in plakken | 
		|  4 eetlepels  olijfolie,  | 
		|  1 krop  ijsbergsla, in reepjes | 
		|  2 theelepels  paprikapoeder,  | 
		|  3   paprika, een groene, rode en gele | 
		|  8 stuks  wraptortilla's,  | 
		|  8 eetlepels  hawaiisaus,  | 
        
- Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de paprika 5 min. 
- Bestrijk de kip met de rest van de olie en bestrooi met het paprikapoeder en peper en zout naar smaak. Verhit de grillpan en gril de kip 4 min. Keer halverwege. 
- Halveer de ananasschijven en gril deze 2 min. in de grillpan. Keer halverwege. 
- Verwarm de wraps elk 20 sec. in de magnetron op vol vermogen (700 watt). 
- Bestrijk de wraps elk met 1 el saus. Verdeel de sla, paprika, kip en ananas erover. 
- Vouw de onderkant van de tortilla's naar binnen en rol ze op zodat de bovenkant openblijft. Zet vast met een tapasprikker. 
- Leg ze op een schaal en serveer met kleurige servetten.
- Maak van de overgebleven ijsbergsla een lekkere salade
-  Je kunt de wraps ook eenvoudig zelf maken, zie onder aan