lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 2 eetlepels mayonaise,
|
- 125 ml zure room,
|
- 300 gram gerookte kipfilet,
|
- 1 rode ui(en),
|
- 10 bospeentjes, in kleine stukjes gesneden
|
- 3 eetlepels fijngesneden munt,
|
- 1 rijpe avocado,
|
- 1 uitgeperste limoen,
|
- 1 bosui,
|
- 4 grote wraptortilla's,
|
- Roer de mayonaise door de zure room en schep de kip, de ui en de bospeen erdoor.
Breng de kipsalade op smaak met de munt, zout en versgemalen peper.
- Halveer de avocado, schil 'm en haal de pit eruit.
Snijd het avocadovlees in repen en besprenkel ze met 2 eetlepels limoensap.
- Snijd de bosui in de lengte door. Halveer de helften nog eens in de lengte en snijd de reepjes doormidden.
- Verwarm de tortilla's volgens de verpakking.
Verdeel de kipsalade over de tortilla's en leg de avocado erop.
Bestrooi met de bosui en klap één zijkant over de vulling.
Rol de tortilla's op en serveer direct.
- Je kan de tortilla's ook zelf maken!