lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 2 eetlepels olie,
|
- 300 gram kalkoenblokjes,
|
- 150 gram prei, in ringetjes
|
- 300 gram spitskool, gesneden, kant-en-klaar verkrijgbaar
|
- 2 à 3 theelepels hot currypoeder, pas op! naar smaak
|
- 6 wraptortilla's,
|
- Verhit olie in de wok en roerbak de kalkoen ongeveer 3 minuten. Voed de prei en de spitskool en de hot curry toe en roerbak alles samen nog ongeveer 3 minuten. Voeg als de wok wat droog wordt een scheutje water toe.
- Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Als je eigen tortilla's gebruikt (veel lekkerder, zie recept onderaan de pagina), warm ze even snel op in een droge koekenpan.
- Verdeel het kalkoen-koolmengsel over de wraps. Rol de wraps op, snijd ze schuin door midden en zet de rolletjes vast met een cocktailprikker.
- Serveer de wraps met pindasaus!
- Maak de wraps zelf. Kijk op recept onder de pagina