Recepten enzo

Home » Ingredienten » Ketoembar

Nieuw recept

Minitosties met tomatentapanade

Lekker klein tostitje van de gourmet, met een mediterraan tintje.

Recept

Tortilla met shoarma

Leuke gourmet variant op het broodje shoarma, shoarma in een puntzakje van tortilla. Natuurlijk heerlijk met knoflooksaus.

Recept

Struisvogelbiefstuk met mangochutney

Een keer iets anders op de gourmet? Probeer eens struisvogelbiefstuk met een lekkere chutney.

Recept

Ingredienten: Ketoembar


Recepten en zo Ingrediënten: Ketoembar

Ketoembar is Indonesische naam voor het zaad van de Korianderplant.
Korianderzaad heeft in tegenstelling tot de verse blaadjes van de plant een heel zachte smaak en geur.

Toepassingen:
In Indonesische en Indiaase gerechten met groenten, vlees, kip of vis.

Bereiding:
meekoken of meestoven

Tip:
Versgemalen korianderzaad is het lekkerst. De korianderzaad kan gemalen worden in een pepermolen.
Gebruik eens korianderzaad in plaats van nootmuskaat. 



Kijk hier voor meer informatie over Kruiden en specerijen

Recepten met Ketoembar



<< 1 >> 

Recept van Indonesische ketjapmarinade op Receptenenzo

Indonesische ketjapmarinade

Lekker, oosterse, pittige marinade, heel geschikt voor varkensvlees, lamsvlees en rundvlees. Probeer het ook eens met eendeborstfilet
Recept
<< 1 >>