Recepten enzo

Home » Recepten » Hollandse wrap met geitenkaas

Nieuw recept

Minitosties met tomatentapanade

Lekker klein tostitje van de gourmet, met een mediterraan tintje.

Recept

Tortilla met shoarma

Leuke gourmet variant op het broodje shoarma, shoarma in een puntzakje van tortilla. Natuurlijk heerlijk met knoflooksaus.

Recept

Struisvogelbiefstuk met mangochutney

Een keer iets anders op de gourmet? Probeer eens struisvogelbiefstuk met een lekkere chutney.

Recept

Hollandse wrap met geitenkaas


Een wrap van pannekoek met romige geitenkaas, een hollandse wrap dus! lekker bij de lunch op een zomerse dag of in de picknickmand. Recepten en zo: Hollandse wrap met geitenkaas

Algemeen


Ingredienten

  •   4 pannenkoeken , kant en klaar of bak ze snel zelf (dat is het lekkerste) 
  •   100 gram zachte geitenkaas ,  
  •   2 groene appels , bijvoorbeeld granny smith, in dunne partjes. 
  •   50 gram walnoten , grof gehakt 

Bereiding

  1. Besmeer de pannenkoeken met 1/4 van de geitenkaas.
  2. Leg de appelpartjes in een rij in het midden van de pannenkoeken.
  3. Strooi de walnoot over de appel en rol de pannenkoeken op.
  4. Snijd de pannenkoeken voor het serveren doormidden.



Tips

  • U kunt de pannenkoeken ’s ochtends al maken. Verpak in vershoudfolie en bewaar tot gebruik in de koelkast.