Recepten enzo

Home » Recepten » Pasta met rivierkreeftjes in pittige saus

Nieuw recept

Minitosties met tomatentapanade

Lekker klein tostitje van de gourmet, met een mediterraan tintje.

Recept

Tortilla met shoarma

Leuke gourmet variant op het broodje shoarma, shoarma in een puntzakje van tortilla. Natuurlijk heerlijk met knoflooksaus.

Recept

Struisvogelbiefstuk met mangochutney

Een keer iets anders op de gourmet? Probeer eens struisvogelbiefstuk met een lekkere chutney.

Recept

Pasta met rivierkreeftjes in pittige saus


Slank gerecht met pangasiusfilet, rivierkreeftjes en een lekkere pittige suaus. Pasta met een twist zou je kunnen zeggen. Recepten en zo: Pasta met rivierkreeftjes in pittige saus

Algemeen


Ingredienten

  •   4 eetlepels olijfolie ,  
  •   3 bosui ,  
  •   1 blik tomatenblokjes , a 400 gram 
  •   1 rode peper ,  
  •   300 gram spaghetti ,  
  •   4 pangasiusfilet , uit de diepvries 
  •   2 zoete puntpaprika's ,  
  •   100 gram rivierkreeftjes ,  

Bereiding

  1. Bestooir de visfilets met zout. Snijd de bosui in ringen. Verwijder de zaadlijsten van de paprika verwijderen en snijd de paprika. Snijd de rode peper fijn, verwijder eventueel de zaadlijsten.
  2. Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een braadpan. Voeg de paprikablokjes, rode peper en bosui toe, houd een paar paar uiringen achter voor de garnering.
  3. Bak het geheel ca. 3 min.. Voeg de tomatenblokjes toe, roeren en leg de visfilet op de saus. Dek de pan af en laat ca. 10 min. zachtjes pruttelen. Keer de visfilets halverwege om.
  4. Verwarm de laatste minuut de rivierkreeftjes mee.
  5. Serveer de pasta met de saus, visfilets en rivierkreeftjes. Garneer met achtergehouden bosui.