| 
                 
                200 gram  
                aardappelen
                
                , geschild en in blokjes 
                
             | 
		
			| 
                 
                1 eetlepel  
                olijfolie
                
                ,  
                
             | 
		
			| 
                 
                2 eetlepels groene 
                pesto
                
                ,  
                
             | 
		
			| 
                 
                125 ml  
                
                creme fraiche
                ,  
                
             | 
		
			| 
                 
                3  in ringetjes gesneden 
                lente-ui
                
                , of bosuitjes 
                
             | 
		
			| 
                 
                2 eetlepels gehakte 
                
                basilicum
                , of 2 theelepels gedroogd 
                
             | 
		
			| 
                 
                7 dl  
                kippenbouillon
                
                ,  
                
             | 
		
			| 
                 
                1 theelepel  
                currypasta
                
                , voorzichtig! naar smaak 
                
             | 
		
			| 
                 
                100 gram  
                zalm
                
                , in smalle reepjes 
                
             |