Recepten enzo

Home » Recepten » Japanse biefstukjes

Nieuw recept

Minitosties met tomatentapanade

Lekker klein tostitje van de gourmet, met een mediterraan tintje.

Recept

Tortilla met shoarma

Leuke gourmet variant op het broodje shoarma, shoarma in een puntzakje van tortilla. Natuurlijk heerlijk met knoflooksaus.

Recept

Struisvogelbiefstuk met mangochutney

Een keer iets anders op de gourmet? Probeer eens struisvogelbiefstuk met een lekkere chutney.

Recept

Japanse biefstukjes


Lekker aziastisch gerechtje voor op de gourmet feesttafel. Lekker pittig door een klein pepertje. Recepten en zo: Japanse biefstukjes

Algemeen

  • Bereidingstijd: 15 minuten wachten + 3 minuten bereiden
  • Van: Boodschappen
  • kCal: 50
  • Aantal personen: 4 personen
  • Gevonden in:

Ingredienten

  •   250 gram biefstuk ,  
  •   2 eetlepels sojasaus ,  
  •   rode spaanse peper , gehakt 
  •   1 eetlepel honing ,  
  •   1 bosui , in ringetjes gesneden 
  •   wokolie ,  

Benodigdheden


Kijk voor alle benodigheden in onze shop

Bereiding

  1. Snijd 250 gram biefstuk in 1 cm dikke plakjes.
  2. Marineer ze 15 minuten in 2 eetlepels sojasaus waaraan 1 theelepel honing en 1 gehakte rode peper, zonder zaadjes, is toegevoegd.
  3. Zet een in ringen gesneden bosuitje en wokolie op tafel.
  4. Bak de biefstukjes kort in een beetje olie en strooi de bosui erover.



Tips

  • Je kan ook ketjap manis gebruiken, matig dan met honing. Ketjap manis is zoet, sojasaus is zout,

Kijk ook eens bij: