Recepten enzo

Home » Recepten » Wraps met spitskool en kalkoen

Nieuw recept

Minitosties met tomatentapanade

Lekker klein tostitje van de gourmet, met een mediterraan tintje.

Recept

Tortilla met shoarma

Leuke gourmet variant op het broodje shoarma, shoarma in een puntzakje van tortilla. Natuurlijk heerlijk met knoflooksaus.

Recept

Struisvogelbiefstuk met mangochutney

Een keer iets anders op de gourmet? Probeer eens struisvogelbiefstuk met een lekkere chutney.

Recept

Wraps met spitskool en kalkoen


Snel wraps recept met spitskool en kalkoen. Om het nog internationaler te maken, serveren met pindasaus. Heerlijk! Recepten en zo: Wraps met spitskool en kalkoen

Algemeen


Ingredienten

  •   2 eetlepels olie ,  
  •   150 gram prei , in ringetjes 
  •   6 wraptortilla's ,  
  •   300 gram spitskool , gesneden, kant-en-klaar verkrijgbaar 
  •   300 gram kalkoenblokjes ,  
  •   2 à 3 theelepels hot currypoeder , pas op! naar smaak 

Benodigdheden

  • cocktailprikkertjes


Bereiding

  1. Verhit olie in de wok en roerbak de kalkoen ongeveer 3 minuten. Voed de prei en de spitskool en de hot curry toe en roerbak alles samen nog ongeveer 3 minuten. Voeg als de wok wat droog wordt een scheutje water toe.
  2. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Als je eigen tortilla's gebruikt (veel lekkerder, zie recept onderaan de pagina), warm ze even snel op in een droge koekenpan.
  3. Verdeel het kalkoen-koolmengsel over de wraps. Rol de wraps op, snijd ze schuin door midden en zet de rolletjes vast met een cocktailprikker.
  4. Serveer de wraps met pindasaus!



Tips

  • Maak de wraps zelf. Kijk op recept onder de pagina

Kijk ook eens bij: