Recepten enzo

Home » Recepten » Hollandse wrap met gehakt en spinazie

Nieuw recept

Minitosties met tomatentapanade

Lekker klein tostitje van de gourmet, met een mediterraan tintje.

Recept

Tortilla met shoarma

Leuke gourmet variant op het broodje shoarma, shoarma in een puntzakje van tortilla. Natuurlijk heerlijk met knoflooksaus.

Recept

Struisvogelbiefstuk met mangochutney

Een keer iets anders op de gourmet? Probeer eens struisvogelbiefstuk met een lekkere chutney.

Recept

Hollandse wrap met gehakt en spinazie


Lekkere, snelle wrap met Holandse ingredienten. Recepten en zo: Hollandse wrap met gehakt en spinazie

Algemeen

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Van: Honig
  • kCal:
  • Aantal personen: 6 personen
  • Gevonden in:
    Fusion , Hoofdgerecht , Oven

Ingredienten

  •   1 eetlepel olie ,  
  •   1 teentje geperste knoflook ,  
  •   1 kleine rode paprika , in kleine stukjes 
  •   300 gram gekruid gehakt , runder of half-om-half 
  •   1 pot spinazie , roomspinazie 
  •   6 tortilla's , zelf maken of kant-en-klaar kopen 
  •   100 gram geraspte, belegen kaas ,  

Bereiding

  1. Verhit de olie in de koekenpan en fruit hierin de knoflook en de paprika enkele minuten.
  2. Voeg het gehakt toe en bak dit rul.
  3. Voeg de spinazie toe en laat alles in ca. 15 minuten op een middelmatig vuur gaar worden. Roer het gerecht af en toe door.
  4. Verwarm intussen de oven voor op 200 °C, gasstand 4 of heteluchtoven 180 ºC en vet een ovenschaal in. Verdeel de vulling over de wraps en rol ze op.
  5. Leg de wraps naast elkaar in de schaal en strooi de kaas erover. Bak het gerecht in ca. 5 tot 10 minuten minuten goudbruin.



Tips

  • Maak de tortilla's zelf, zie basisrecept op Recepten en zo

Kijk ook eens bij: