Recepten enzo

Home » Recepten » Gepofte aardappel met augurk en ei

Nieuw recept

Minitosties met tomatentapanade

Lekker klein tostitje van de gourmet, met een mediterraan tintje.

Recept

Tortilla met shoarma

Leuke gourmet variant op het broodje shoarma, shoarma in een puntzakje van tortilla. Natuurlijk heerlijk met knoflooksaus.

Recept

Struisvogelbiefstuk met mangochutney

Een keer iets anders op de gourmet? Probeer eens struisvogelbiefstuk met een lekkere chutney.

Recept

Gepofte aardappel met augurk en ei


Variant op het basisrecept van de gepofte aardappel. Lekker fris bij de barbecue. Recepten en zo: Gepofte aardappel met augurk en ei

Algemeen


Ingredienten

  •   2 hardgekookte scharrelei(eren) ,  
  •   peterselie ,  
  •   zout ,  
  •   peper ,  
  •   2 eetlepels mayonaise ,  
  •   4 augurk ,  

Bereiding

  1. Maak de gepofte aardappel volgens het basisrecept van de gepofte aardappel, maar vul de aardappel niet met de zure room.
  2. Meng 4 augurken, in plakjes, met 2 hardgekookte eieren, in blokjes, met 2 el mayonaise.
  3. Breng het mengsel op smaak met zout en (versgemalen) peper en bestrooi het met 2 el fijngesneden verse peterselie.




Kijk ook eens bij: